A început Cupa Nikodemus la minifotbal, ediţia a XXII-a

Ieri a început Cupa Nikodemus la minifotbal, ajunsă la a XXII-a ediţie.

Timp de aproape două săptămâni, pe terenul cu suprafaţă sintetică al Colegiului Naţional „Eudoxiu Hurmuzachi”, din municipiul Rădăuţi, se vor disputa întrecerile între cele 12 echipe înscrise în competiţie

La ediţia de anul acesta participă Interconti Suceava, Mihu Acoperişuri Pătrăuţi, Railex Suceava, Bucovina Bădeuţi, Viitorul Măneuţi, Aproall Rădăuţi, Chelsea Vicovu de Sus, No Name Rădăuţi, Marge Dorneşti, Ruth Caffe Vicovu de Sus, Flor Construct Suceava, Moroşan Group Cajvana, repartizate prin tragere la sorţi în patru grupe.

Ieri, cu începere de la ora 17.30, erau programate partidele Mihu Acoperişuri – Railex, urmată de Viitorul Măneuţi–Aproall Rădăuţi.

Potrivit organizatirilor, finala este programată pentru 25 august.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: