Spitalul Municipal Rădăuţi a fost evaluat în vederea acreditării

> Traian Andronachi: A fost o muncă laborioasă, susţinută, care nu ar fi putut să conducă la rezultatele pe care le avem deja dacă nu eram un colectiv unit

 Managerul Spitalului Municipal Rădăuţi, Traian Andronachi, a declarat marţi că vizita membrilor Comisiei de evaluare în vederea acreditării unităţii spitaliceşti rădăuţene a avut loc în perioada 23-27 iulie a.c., fiind evaluaţi „aproximativ 7000 de indicatori”.

Andronachi a spus că în cadrul şedinţei de încheiere a vizitei de evaluare, desfăşurată vinerea trecută, în prezenţa personalului unităţii spitaliceşti, dar şi a primarului municipiului Rădăuţi, în care au fost prezentate concluziile preliminare ale vizitei, „evaluatorii au lăudat întregul colectiv” al spitalului rădăuţean.

„A fost o muncă laborioasă, susţinută, care nu ar fi putut să conducă la rezultatele pe care le avem deja, dacă nu eram un colectiv unit” a apreciat managerul Spitalului Municipal Rădăuţi referindu-se la procesul de pregătire al spitalului pentru evaluarea în vederea acreditării.

El a spus că, aşa cum s-a prezentat în cadrul şedinţei de încheiere a evaluării Spitalului Municipal Rădăuţi, „83,5% din indicatorii evaluaţi aveau bifat DA”, iar pentru 5 până 7% dintre indicatori s-au solicitat documente suplimentare.

„După comunicarea rezultatului, prevăzută în termen de 5 zile de la încheierea vizitei de evaluare, există un termen de alte 5 zile în care spitalul poate formula în scris, dacă e cazul, obiecţiuni la unele aspecte cuprinse în proiectul de raport de evaluare” a explicat Andronachi, adăugând că speră ca, după evaluarea documentelor suplimentare solicitate, procentajul să fie foarte bun pentru spitalul rădăuţean.

Andronachi a mai spus că rezultatele evaluării sunt centralizate online pe aplicaţia informatică denumită CaPeSaRo. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: