Teodora-Iuliana Juncu, elevă a CN „Petru Rareş” Suceava, calificată la Olimpiada internaţională de limba franceză

O elevă a Colegiului Naţional „Petru Rareş” Suceava face parte din lotul României care va participa la Olimpiada internaţională de limba franceză, ce va fi organizată în luna septembrie, în Republica Macedonia.

Inspectorul şcolar pentru limbi moderne din cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean Suceava, prof. dr. Constantin Tiron, a declarat, ieri, că eleva Teodora-Iuliana Juncu, din clasa a XI-a, de la Colegiul Naţional „Petru Rareş” Suceava, s-a calificat în vederea participării la Olimpiada internaţională de limba franceză, ca urmare „a rezultatului de excepţie” de la etapa naţională a Olimpiadei de limbi romanice – limba franceză, desfăşurată la Buzău, unde a obţinut premiul I.

Prof. Constantin Tiron a precizat că lotul care va reprezenta România la olimpiada internaţională va fi format din şase elevi, printre ei numărându-se şi suceveanca Teodora-Iuliana Juncu.

El le-a urat succes atât elevei, cât şi profesorilor îndrumători, Laurica Ciurari şi Luminiţa Mocanu. Precizăm că Olimpiada internaţională de limba franceză se va desfăşura la Ohrid, în Republica Macedonia, în perioada 15-19 septembrie. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: