Judeţul Suceava şi destinaţia turistică Bucovina, reprezentare la World Travel Market Londra

> Suceava are curse aeriene zilnice Suceava – Luton (Londra), turiştii britanici fiind pe locul al optulea în rândul străinilor sosiţi în judeţ > Judeţul va fi prezent şi la Tour&Travel Varşovia, cunoscută drept cea mai apreciată manifestare de profil din Polonia

 Judeţul Suceava va fi promovat la Târgul internaţional de turism World Travel Market din Londra, Marea Britanie, din 5 – 7 noiembrie 2018, precum şi la Tour&Travel din Varşovia, o manifestare similară organizată în Polonia, în intervalul 22 – 24 noiembrie. World Travel Market Londra ne este prezentat ca fiind cel mai important eveniment de profil din Marea Britanie, dar şi unul dintre cele mai mari târguri din lume, aceasta fiind prima participare a Consiliului Judeţean şi a destinaţiei turistice Bucovina pe piaţa respectivă. Aflăm că ediţia din 2017 a WTM Londra a atras peste 5.000 de expozanţi din 182 de ţări, cu 51.000 de participanţi, pentru deplasarea suceveană de la bugetul judeţean fiind alocată suma de 51.250 de lei. La această manifestare, judeţul va fi reprezentat de trei angajaţi ai Consiliului Judeţean, doi meşteri populari şi un translator. Suceava are curse aeriene zilnice Suceava – Luton (Londra), turiştii britanici fiind pe locul al optulea în rândul străinilor sosiţi în judeţ.

Pe de altă parte, evenimentul Tour&Travel Varşovia este prezentat ca fiind drept cea mai apreciată manifestare de profil din Polonia. Anterioara participare a Sucevei şi Bucovinei turistice în Polonia a fost cea din 2014, de la Târgul de turism din Katowice, urmată de cea de la Formul economic de la Rzeszow. Ediţia din anul trecut a Tour&Travel Varşovia, cu circa 20.000 de vizitatori, a adunat peste 500 de expozanţi din 23 de ţări, din bugetul judeţului fiind prevăzută, pentru această reprezentare, o sumă de 20.700 de lei. Echipa care se va deplasa în Polonia va fi formată din doi reprezentanţi ai Consiliului Judeţean, un meşter popular, un translator şi un şofer.

„Considerăm importantă promovarea judeţului Suceava la târgurile şi manifestările de profil, atât pentru consolidarea pieţelor pe care am fost prezenţi, cât pentru atragerea unor noi segmente de piaţă” se arată expunerea de motive la proiectul de hotărâre aprobat ieri în şedinţa Consiliului Judeţean, propunere iniţiată de Gheorghe Flutur, şeful executivului.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: