Concurs pentru continuarea unei piese de Mihail Sebastian

> Este vorba despre piesa „Insula”. Autorul textului câştigător va primi un premiu de 2.000 de euro

Centrul de Cercetare şi Creaţie Teatrală „Ion Sava”, din cadrul Teatrului Naţional „I. L. Caragiale” din Bucureşti (TNB), anunţă un concurs de dramaturgie pentru continuarea piesei neterminate „Insula”, de Mihail Sebastian, transmite instituţia, printr-un comunicat.

Piesa „Insula”, pe care Mihail Sebastian nu a apucat să o finalizeze, face obiectul unui concurs de dramaturgie anunţat de Centrul de Cercetare şi Creaţie Teatrală „Ion Sava”, din cadrul Teatrului Naţional „I. L. Caragiale”.

Cei interesaţi trebuie să propună o continuare a celor două acte scrise de autor. Premiul pentru textul (finalul piesei) câştigător este în valoare de 2.000 de euro.

În plus, textul câştigător va fi folosit pentru un spectacol montat în stagiunea 2018 – 2019 pe una dintre scenele Teatrului Naţional Bucureşti.

Textul celor două acte ale piesei rămase de la Mihail Sebastian poate fi descărcat în format pdf de pe site-ul instituţiei, înregistrarea propunerilor în concurs făcându-se pe baza unui motto figurând pe prima pagină a fiecărui text şi pe un plic separat, închis, în interiorul căruia trebuie să fie datele personale ale autorului.

Data-limită a înscrierii în concurs este 30 septembrie. Mai multe detalii oferă site-ul TNB.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI