Deputatul PNL Ioan Bălan, în Parlament, convins că Guvernul Dăncilă va fi demis

Deputatul PNL de Suceava Ioan Bălan a apreciat, miercuri, în Parlament, că o demitere, prin moţiune de cenzură a Guvernului Dragnea 3, considerând că Viorica Dăncilă este premier formal, va salva soarta pensiilor de la Pilonul 2 şi ar împiedica şi adoptarea altor acte de mutilare a independenţei justiţiei, alte legi anti-democratice şi prăbuşirea totală a economiei naţionale, subliniind că orice zi în plus cu doamna Dăncilă la Guvern nu va face decât să adâncească problemele economice, bugetare, salariale, ale pensiilor şi lipsa totală a investiţiilor făcute pentru ţară.

„Guvernul condus doar formal de Viorica Dăncilă trebuie să plece acasă urgent! A eşuat lamentabil pe toate componentele acţiunii guvernamentale: economic, social, precum şi în relaţiile cu partenerii europeni. Orice zi în plus cu doamna Dăncilă la Guvern nu va face decât să ne adâncească în probleme economice, bugetare, salariale, în problema pensiilor şi în lipsa totală a investiţiilor făcute pentru ţară. Nu ştiu ce ar mai putea face acest guvern pentru a-i convinge şi pe cei care-l susţin de faptul că este cel mai slab guvern din istoria României. Dacă după Sorin Grindeanu şi Mihai Tudose cetăţenii ar fi putut spune că nu se poate şi mai rău de atât, doamna Viorica Dăncilă a demonstrat contrariul!”, a declarat Ioan Bălan. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: