Cobrex Trans anunţă oferte la biletele pentru cursele de Madrid şi Bucureşti

Cobrex Trans, compania aeriană care va inaugura, din 14 iunie, zboruri din Suceava spre Madrid şi Bucureşti, a anunţat oferte la biletele pentru aceste curse.

Astfel, pentru cursa de Madrid din zilele de 14, 18 şi 21 iunie, preţul biletelor este de 200 de euro pentru zboruri dus-întors, şi de 90 de euro pentru cursele de Bucureşti, dus-întors, în aceleaşi zile.

În mod normal, preţul unui bilet pentru Madrid – Suceava este de 140 de euro, iar pentru Suceava – Bucureşti, de 60 de euro.

Din 14 iunie, compania Cobrex Trans va opera de la Suceava zboruri directe către Madrid în fiecare zi de luni şi joi, după următorul orar: Suceava 7.55 – Madrid (Barajas) 11.05, Madrid (Barajas) 12.05 – Suceava 16.55.

Compania va opera luni şi joi curse Bucureşti – Suceava şi retur, cu plecare la ora 6.30 de pe Bucureşti şi aterizare la ora 7.25 pe Suceava, iar retur, cu plecare la ora 17.25 de pe Suceava şi cu aterizare la ora 18.20 la Bucureşti. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: