În perioada minivacanţei de 1 Mai

Liniile de gardă din SJU Suceava şi UPU vor funcţiona normal

> Ambulatoriul spitalului ar urma să fie deschis în cursul zilei de 30 aprilie

 Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Suceava, Vasile Rîmbu, a declarat, miercuri, că toate liniile de gardă şi Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) vor funcţiona normal în perioada minivacanţei de 1 Mai, iar în prezent este analizată oportunitatea menţinerii activităţii Ambulatoriului integrat al unităţii şi în cursul zilei de 30 aprilie.

Rîmbu a spus că sunt asigurate stocurile de medicamente şi materiale sanitare pentru buna funcţionare a spitalului şi în perioada minivacanţei de 1 Mai, fiind analizată varianta ca pe 30 aprilie să funcţioneze cu program normal şi Ambulatoriul integrat al SJU Suceava, pentru a se evita aglomerarea activităţii Unităţii de Primiri Urgenţe în zilele libere, dar şi pe cea a ambulatoriului pentru următoarele zile de după minivacanţă.

Ambulatoriul integrat al SJU Suceava va fi închis în data de 1 Mai. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: