Cel mai mare şi modern loc de joacă din municipiul Suceava va fi amenajat în zona străzii Amurgului

> Viceprimarul Marian Andronache: Va fi cel mai frumos loc de joacă din oraş şi cel mai complex

Viceprimarul Sucevei Marian Andronache a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că cel mai mare şi mai modern loc de joacă din municipiul Suceava va fi amenajat în zona străzii Amurgului.

Andronache a spus că în 2017 au fost modernizate zece locuri de joacă din municipiul Suceava, fiind cauciucate, iar în 2018 urmează să fie modernizate alte zece locuri de joacă, dintre care nouă vor avea suprafeţe între 100 şi 200 mp. Unul dintre ele va fi amenajat în zona străzii Amurgului şi va avea 660 mp.

El a spus că locul de joacă din zona străzii Amurgului va fi cel mai mare loc de joacă din municipiu.

„Va fi primul loc de joacă din Suceava protejat. Cetăţenii doresc un gard de protecţie, camere de luat vederi” a spus viceprimarul.

El a adăugat că acest loc de joacă va conţine obiecte de joacă pentru copii între 7 şi 14 ani, dar şi pentru copii cu vârste între 3 şi 7 ani, precum şi echipamente de fitness pentru adulţi.

„Va fi cel mai frumos loc de joacă din oraş şi cel mai complex” a precizat Andronache. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: