Bicicliştii şi conducătorii de mopede au intrat în colimatorul poliţiştilor

La finele săptămânii trecute Secţia 8 Poliţie Rurală Adâncata a organizat o acţiune, pe raza de competenţă, pentru asigurarea unui climat de ordine publică şi prevenirea accidentelor rutiere produse pe fondul nerespectării legislaţiei de către biciclişti, mopedişti şi conducători de vehicule cu tracţiune animală. Potrivit datelor oficiale pe care le deţinem, în cadrul acţiunii au fost verificate peste 100 de vehicule. Pentru neregulile constatate, oamenii legii au aplicat şi sancţiuni în valoare totală de peste 7.700 lei. De asemenea, a fost retras un certificat de înmatriculare şi a fost ridicat un set de plăcuţe cu numere de înmatriculare.

Amenzi asemănătoare date de poliţişti şi la Vama

 Şi lucrătorii Secţiei 14 Poliţie Rurală Vama au organizat o acţiune pe raza de competenţă pentru asigurarea unui climat de ordine publică şi siguranţă rutieră. În cadrul acesteia au fost legitimate nu mai puţin de 46 de persoane şi au fost controlate 36 de autovehicule. Valoarea totală a amenzilor date se ridică la peste 7.900 lei. Şi în acest caz a fost reţinut un permis de conducere, dar, în paralel, au fost confiscate şi bunuri în valoare de 1.840 lei, constând în ţigări, băuturi alcoolice şi produse industriale.

 Filtre rutiere derulate în zona Milişăuţi, Solca, Cajvana

 Tot la finele săptămânii trecute, Poliţiile orăşeneşti Milişăuţi, Cajvana şi Solca au organizat o acţiune pe raza de competenţă, pe linia asigurării unui climat de ordine publică şi siguranţă rutieră. Conform unui comunicat emis de către Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, au fost verificate 3 societăţi comerciale şi au fost legitimate 60 de persoane. Totodată, au fost supuse controlului şi 55 de autovehicule, 18 dintre conducătorii auto fiind supuşi testării cu aparatul etilotest. În cadrul acţiunii au fost aplicate 7 sancţiuni contravenţionale în valoare de 1.240 lei, fiind reţinut un certificat de înmatriculare pentru ITP expirat.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: