Volei masculin, Divizia A2

CSM Suceava a încheiat sezonul cu o participare onorabilă în ultima fază a turneului play-off al Seriei Est

La finele săptămânii trecute, echipa de volei a Clubului Sportiv Municipal Suceava a participat, la Piatra Neamţ, la turneul celor mai bune patru echipe din Seria Est a Diviziei A2, ultima fază a turneului play-off. Sportivii suceveni pregătiţi de antrenorul Tudor Orăşanu s-au prezentat onorabil, terminând acest turneu pe locul al treilea şi asta deoarece au câştigat un meci la „masa verde”.

În prima zi a competiţiei, CSM Suceava trebuia să joace cu cei de la CSU Ştiinţa Bucureşti, dar adversarii au uitat să-şi facă viza medicală şi au pierdut la „masa verde” acest meci, ieşind astfel din lupta pentru primele două locuri care duc la turneul de baraj pentru promovare. Totuşi, cele două echipe au jucat un set care a fost câştigat de echipa suceveană.

În a doua zi, CSM Suceava a pierdut cu 0–3 disputa cu Rapid Bucureşti, iar în ultima etapă a cedat cu acelaşi scor în meciul cu gazdele de la VCM Piatra Neamţ. În meciul al doilea, în lotul sucevean s-a aflat şi juniorul Alexandru Raţă, jucător care se afla la Piatra Neamţ cu echipa naţională a României.

„Pot să spun că a fost un turneu foarte util, mai ales pentru cei şase juniori din lot, care au jucat destul de mult, pentru a căpăta experienţă competiţională din meciuri de calibru. Eu sunt mulţumit de felul cum s-a mişcat echipa, şi în special jucătorii tineri, mai ales c-am întâlnit echipe de un nivel ridicat, cu jucători care au evoluat mulţi ani în prima divizie”, a explicat antrenorul sucevean Tudor Orăşanu.

CSM Suceava a abordat acest turneu cu un lot format din jucătorii: Andrei Sasu, Lucian Huţuleac, Robert Petraru, Marius Gontariu, Dan Lupuleasa, Tudor Orăşanu, Alexandru Raţă, Ştefan Verciuc, Vlad Buhu, Tudor Ştreangă, Eduard Cazacu şi Ştefan Verciuc.

La finalul turneului, Rapid Bucureşti şi VCM Piatra Neamţ au ocupat primele două locuri şi vor merge la turneul de baraj pentru promovare împreună cu primele două clasate din Seria Vest a eşalonului secund, la un turneu în care primele două locuri vor promova în Divizia A1.

Dacă seniorii au terminat sezonul, juniorii şi cadeţii din lotul CSM-ului vor continua pregătirea pentru cele două turnee semifinale, unde sunt calificaţi cu echipele Liceului cu Program Sportiv Suceava, pregătite tot de Tudor Ştreangă.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: