Ioan Bălan, la inaugurarea zonei de agrement Tărăraşi:

Adevărata zonă de agrement se va putea face prin amenajarea zonei râului Suceava

Deputatul PNL Ioan Bălan, care a participat, vineri, la inaugurarea zonei de agrement Tărăraşi, a declarat că trebuie oferit Sucevei mai mult verde şi că el consideră că unul dintre proiectele importante este amenajarea unei zone de agrement prin amenajarea râului Suceava.

El a vorbit şi despre dezvoltarea unei zone de agrement în parcul Şipote, un proiect drag sucevenilor şi care 30 de ani de zile a fost bază de campanie electorală pentru toţi candidaţii.

„Parcul Şipote a fost bază de campanie electorală, dar din păcate nu s-a realizat încă nimic. După 30 de ani avem astăzi garanţia că toate forţele politice s-au pus umăr la umăr şi acest proiect, prin care parcul Şipote va trece la Primăria Suceava, se va realiza” a spus Bălan.

Deputatul liberal sucevean a mai declarat că în urmă cu ceva timp era în campanie pentru o candidatură la Primăria Suceava şi că îşi amintește că cel mai important obiectiv pe care i-l cereau sucevenii erau zonele de agrement.

El a arătat că nu se vorbeşte acum despre un lucru extraordinar de important care este amenajarea râului Suceava.

 „Astăzi, râul Suceava trebuie să reprezinte pentru municipalitatea suceveană un proiect de grad zero. Acolo se poate realiza adevărata zonă de agrement a Sucevei” a declarat Ioan Bălan.

El a dat exemplul unor oraşe ca Oradea sau Cluj-Napoca ce au realizat amenajări are cursurilor de apă care le traversează.

Bălan a explicat că râul Suceava împarte oraşul aproape în două şi este acolo o râpă cu un pod care trebuie refăcut şi că se vorbeşte că se mai face un pod…

Deputatul liberal a mai declarat că un proiect ca acesta, de amenajare a râului Suceava şi a zonei de agrement aferente, crede că va fi sprijinit de colegii săi şi de candidaţii la Primăria Suceava şi a promis că va sprijini echipa care va susţine acest proiect.

„E o datorie pentru noi, politicienii, pentru cei aflaţi în administraţie, să oferim Sucevei mai mult verde. Gri ne-au oferit comuniştii ani de zile. Datoria noastră este să oferim verde” a spus Ioan Bălan.

Primarul Ion Lungu a spus că în ceea ce priveşte amenajarea zonei de agrement în zona râului Suceava există o problemă birocratică, fiind administrată de Apele Române, dar crede că se va reuşi depăşirea acestei probleme prin modificarea legislaţiei. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: