Noul şef al Inspectoratului Şcolar Judeţean Suceava este Cristian Cuciureanu

>Ministrul Educaţiei Naţionale, Valentin Popa, a confirmat înlocuirea lui Gheorghe Lazăr

Noul inspector şcolar general al judeţului Suceava este prof. Cristian Cuciureanu, după destituirea profesorului Gheorghe Lazăr de la conducerea ISJ Suceava, printr-un ordin al Ministrului Educaţiei Naţionale, Valentin Popa.

Inspectorul şcolar general adjunct Cristian Cuciureanu a declarat că va asigura interimatul la conducerea ISJ Suceava începând de ieri, până la organizarea unui concurs pentru ocuparea funcţiei de inspector şcolar general al instituţiei.

Ministrul Educaţiei Naţionale, prof.univ.dr.ing. Valentin Popa, a confirmat, joi, pentru NewsBucovina, că a semnat ordinul de demitere a inspectorului şcolar general al ISJ Suceava, în conformitate cu prevederile legale în vigoare.

De precizat este că prof. Cristian Cuciureanu a mai deţinut funcţia de inspector şcolar general al judeţului Suceava în anul 2012, timp de câteva luni.

Prof. Gheorghe Lazăr a ocupat funcţia de inspector şcolar general al ISJ Suceava în perioada mai 2012-12 aprilie 2018.

Până la transmiterea acestei ştiri, ieri, prof. Gheorghe Lazăr nu a putut fi contactat telefonic. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: