Rezultate frumoase pentru elevii suceveni la Olimpiada de informatică

Două menţiuni acordate de MEN şi două medalii de argint au fost obţinute de doi elevi suceveni la etapa naţională a Olimpiadei de informatică – secţiunea gimnaziu, iar alţi şapte elevi au fost medaliaţi cu argint şi bronz la secţiunea liceu.

ISJ Suceava a informat că elevul Paul Burcă, clasa a VI-a, de la Şcoala Gimnazială Nr.1 Vatra Dornei şi de la Clubul Copiilor Vatra Dornei, îndrumat de profesorii Suzana Şestac şi Paul Bereholschi, precum şi elevul Eduard-Valentin Dumitrescul, clasa a VIII-a, de la Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare” Suceava şi Palatul Copiilor Suceava, îndrumat de profesorii Daniela Marcu şi Liviu Vasile Pînzariu, au obţinut menţiune acordată de MEN şi medalie de argint la Olimpiada naţională de informatică – secţiunea gimnaziu, desfăşurată la Târgu-Jiu, în perioada 3-7 aprilie.

Elevul ştefanist Eduard-Valentin Dumitrescul s-a calificat şi în lotul naţional lărgit de juniori.

Elevii suceveni au fost însoţiţi la etapa naţională a olimpiadei, secţiunea gimnaziu, de prof. Liviu Vasile Pînzariu de la Palatul Copiilor Suceava.

Şapte elevi au fost medaliaţi cu argint şi bronz la etapa naţională a olimpiadei, secţiunea liceu, desfăşurată în perioada 28 martie-2 aprilie, la Constanţa.

Conform ISJ Suceava, medalia de argint a fost acordată elevului David Corneliu Turtureanu, din clasa a IX-a, de la Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare” Suceava, îndrumat de profesorii Veronica Raluca Costineanu şi Giorgie Daniel Vlad. Medaliaţi cu bronz sunt: elevul Eduard Timotei Pauliuc, clasa a X-a, Liceul Filadelfia Suceava, profesori îndrumători Daniela Narcisa Ştefănescu şi Silvia Steluţa Hrişcă; elevul Daniel Todaşcă, clasa a X-a, de la Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare” Suceava, îndrumat de profesorii Adrian Petrişor şi Veronica Raluca Costineanu; elevul Cătălin Ioan Stanciu, clasa a X-a, de la Colegiul Naţional „Petru Rareş” Suceava, îndrumat de prof. Daniela Narcisa Ştefănescu, elevul Ioan Alexandru Ţifui, clasa a XI-a, de la Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare” Suceava, profesori îndrumători Daniela Marcu şi Ovidiu Marcu; elevul Iulian Ţigănescu, clasa a XI-a, de la Colegiul Naţional „Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuţi, îndrumat de prof. Gabriela Coajă; elevul Cosmin Petru Sahlean, clasa a XII-a, de la Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare” Suceava, îndrumat de profesorii Adrian Petrişor şi Ovidiu Marcu.

Lotul olimpic judeţean a fost însoţit la Constanţa de prof. Daniela Narcisa Ştefănescu, de la Colegiul Naţional „Petru Rareş” Suceava. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: