Amenzi de peste 60.000 lei într-o acţiune pentru combaterea evaziunii fiscale

Ziua de marţi a adus noi acţiuni derulate de poliţiştii suceveni. Lucrătorii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul IPJ Suceava au organizat o acţiune, pe raza judeţului, pe linia prevenirii şi combaterii evaziunii fiscale şi a comerţului ilicit. În cadrul acesteia, au fost verificate 32 de societăţi comerciale, persoane fizice autorizate şi întreprinderi, fiind aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 63.000 lei. În paralel, au fost confiscate bunuri în valoare de 1.550 lei, constând în articole de îmbrăcăminte şi produse industriale.

Tot marţi, Poliţia Oraşului Gura Humorului a organizat o acţiune punctuală pe raza localităţii, pe linia asigurării climatului de ordine publică şi pentru prevenirea faptelor de comerţ ilicit şi cerşetorie, în cadrul căreia au fost controlate zece locaţii, fiind legitimate 12 persoane. Oamenii legii au aplicat şase sancţiuni contravenţionale, în valoare de 390 lei, şi au confiscat bunuri în valoare de 150 lei. Şi Poliţia Municipiului Vatra Dornei a organizat o acţiune punctuală pe raza de competenţă, pe linia prevenirii şi combaterii neregulilor privind sistemele de pază, transportul, păstrarea şi manipularea valorilor monetare, ocazie cu care au fost aplicate 11 sancţiuni contravenţionale în valoare de aproape 1.600 lei.

Print Friendly, PDF & Email

Admitere USV

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: