Jandarmi suceveni înaintaţi în grad de Ziua Jandarmeriei Române

De Ziua Jandarmeriei Române, sărbătorită ieri la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava, a avut loc adunarea festivă a cadrelor unităţii şi ceremonialul militar de înaintare în gradul următor, înainte de termen, a ofiţerilor şi subofiţerilor care s-au remarcat prin modul de îndeplinire a misiunilor şi atribuţiilor de serviciu şi care au îndeplinit condiţiile legale.

Potrivit reprezentanţilor Compartimentului de Informare şi Relaţii Publice din cadrul IJJ Suceava, în cadrul activităţii, prefectul Mirela-Elena Adomnicăi a prezentat mesajul ministrului Afacerilor Interne adresat jandarmilor cu ocazia Zilei Jandarmeriei Române, iar şefa Serviciului Judeţean Suceava al Arhivelor Naţionale, Doina Iavni, a prezentat aspecte importante privind rolul formaţiunilor de jandarmerie în realizarea unirii Bucovinei cu România.

În cadrul festivităţii, prin ordin al ministrului Afacerilor Interne, doi ofiţeri au fost înaintaţi în gradul următor înaintea expirării stagiului minim în grad. Un ofiţer a trecut de la gradul de locotenent colonel la gradul de colonel, iar un ofiţer a trecut de la gradul de locotenent la gradul de căpitan.

Prin ordin al inspectorului-şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava, cinci subofiţeri au fost înaintaţi în gradul următor înaintea expirării stagiului minim în grad.

Comandantul Detaşamentului de Intervenţie Suceava, locotenent-colonel Ungureanu Lucian, care s-a clasat pe primul loc cu ocazia mai multor competiţii de cros, a primit, din partea conducerii Jandarmeriei Române, distincţia de serviciu pentru obţinerea de rezultate foarte bune în procesul de formare profesională, în activităţi culturale, ştiinţifice şi sportive.

Au fost premiaţi şi jandarmii participanţi la competiţia sportivă „Cupa Jandarmeriei 2018”, organizată în luna martie la nivelul Inspectoratului. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: