13 elevi din clasele VII-XII participă la etapa naţională a Olimpiadei de limba ucraineană maternă

> Şase dintre ei sunt de la Colegiul Tehnic „Laţcu Vodă” Siret

 13 elevi din clasele VII-XII vor participa la etapa naţională a Olimpiadei de limba ucraineană maternă, care se va desfăşura la Bucureşti, în perioada 2-5 aprilie.

ISJ Suceava a informat că 31 de elevi din judeţ au participat la etapa judeţeană a olimpiadei, care s-a desfăşurat la Colegiul Naţional de Informatică „Spiru Haret” Suceava, în data de 10 martie.

La etapa naţională a olimpiadei s-au calificat 13 elevi, respectiv două eleve din clasa a VII-a, de la Şcoala Gimnazială Bălcăuţi, Jessica Melissa Mandiuc şi Mihaela Rodica Coroamă, îndrumate de prof. Narcisa Cîrstean, două eleve din clasa a VIII-a, de la aceeaşi şcoală, Dalia Grigoraş şi Cezara Florina Grigoraş, îndrumate de profesoara Diana Fraseniuc, eleva Nataşa Şoiman, clasa a IX-a, de la Colegiul Naţional „Petru Rareş” Suceava, îndrumată de prof. Lucia Mihoc, elevul Afanasii Bruja, clasa a IX-a, de la Seminarul Teologic Liceal Ortodox „Mitropolitul Dosoftei” Suceava, prof. îndrumător Lucia Mihoc, eleva Varvara Gătej, clasa a X-a, de la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” Suceava, îndrumată de prof. Lucia Mihoc, precum şi elevele Nicoleta Emilia Petraşuc, clasa a IX-a, Denisa Lorena Cozaciuc, clasa a X-a, Cesara Nicoleta Schipor, clasa a XI-a, Emanuela Cureliuc, clasa a XI-a, Tabita Ciobaniuc, clasa a XI-a, şi Nataşa Alexandra Chiriac, clasa a XII-a, toate de la Colegiul Tehnic „Laţcu Vodă” Siret, îndrumate de prof. Antoneta Crainiciuc. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI