„Iarna în Poieniţă”, concurs de sanie şi schi

Deşi ne aflăm la început de primăvară, zăpada lăsându-se aşteptată oarecum în lunile specifice iernii, la Poiana Stampei s-au derulat mai multe activităţi sub genericul “Jocuri în zăpadă”, cea mai aşteptată fiind deja consacrata manifestare “Iarna în Poieniţă” care adună, an de an, toate categoriile de vârstă iubitoare de a practica cele două sporturi: sanie şi schi. La competiţie au participat aproximativ 50 de persoane care au coborât pârtia pe schiuri, sanie de lemn sau de plastic şi bob, într-o zi în care soarele s-a arătat după noaptea geroasă.

Rezultatele tehnice au situat, la schi, pe locul I, categoria 6-10 ani, pe Alexandra şi Vlad Vasiluţ; pe locul al II-lea, pe Rusu Răzvan, iar pe locul al III-lea, pe Chiforescu Dario-Gabriel. La categoria 11-12 ani, pe locul I s-au situat Moroşan Mirela şi Vasiluţ Eduard; pe locul al II-lea, Popovici Iulian, iar pe locul al III-lea, Ivan Răzvan. La categoria 13-14 ani, locul I a fost revendicat de Vasiluţ Mario, locul al II-lea de Iugan Iulian, iar locul al III-lea, de Irimescu Mihail. La sanie, categoria “Prichindel” (2-5 ani), pe locul I s-a situat Cîrdei Darius, pe locul al II-lea, Spînu Sebastian, iar pe locul al III-lea, Ivan Marius. La categoria 6-10 ani, locul I a fost obţinut de Vasiluţ Lavinia şi Spînu Alexandru, locul al II-lea, de Lupuşoru Andreea şi Hrişcă David, iar locul al III-lea, de Buzincu Ioana, Ivan Ionela şi Ivan Marius. La categoria 11-12 ani, locul I a fost obţinut de Moroşan Mirela şi Vasiluţ Eduard, locul al II-lea, de Lupuşoru Elena şi Ivan Răzvan, iar locul al III-lea, de Ivan Andrea, Titieni Olivia şi Popovici Iulian. La categoria 13-14 ani, pe locul I s-au situat Hârtie Roxana şi Vasiluţ Ciprian, pe locul al II-lea, Niculescu Darius, iar pe locul al III-lea, Vasiluţ Mario. Evoluţia copiilor a fost aplaudată de părinţi şi bunici, care au retrăit alături emoţiile copilului de altădată.

„Toţi participanţii au obţinut diplome şi medalii şi au fost recompensaţi cu dulciuri, alături de un ceai fierbinte şi o gustare servită direct pe pârtie. Mulţumim pe această cale, pentru sponsorizare, Primăriei Poiana Stampei, preşedintei comitetului de părinţi, Corneluţa Mezdrea, şi S.C. Lyandrus S.R.L.”, a spus Dorina Paicu, directorul Şcolii Poiana Stampei.

Proiectul a fost coordonat anul acesta de prof. Gheorghe Dumitrache, de la Şcoala Gimnazială Poiana Stampei, în colaborare cu instructorul-salvamontist Teodor Vasiluţ, la activitate fiind prezenţi consilierul de programe şi proiecte educative prof.Nina Liliana Cîrdei şi directorul şcolii, prof. Dorina Paicu. (D.P.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI