Piesă de teatru la Casa de Cultură din Suceava

„Fidelitate”

Casa de Cultură a Sindicatelor din municipiul Suceava găzduieşte duminică, 25 februarie a.c., de la ora 19, spectacolul de teatru „Fidelitate”, în regia lui Dragoş Câmpan. Din distribuţia spectacolului fac parte actorii Gheorghe Ifrim, Adelaida Zamfira şi Florin Busuioc.

„Piesa lui Chazz Palminteri, scenarist, regizor, actor şi producător de origine italiană, poate fi integrată teatrului bulevardier modern. A fost jucată cu succes pe alte meridiane, s-a realizat şi un film în care autorul a jucat, este amuzant scrisă ca situaţii cu lovituri spectaculoase de teatru, cu replici pline de umor şi personaje bine construite” au precizat organizatorii.

Biletele costă 100 sau 80 lei (în funcţie de aşezarea în sală) şi pot fi cumpărate de la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava, intrare B, etajul 1, tel. 0230523718.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI