Handbalistul Gabi Burlacu, convocat din nou la naţionala României

 Gabriel Burlacu a primit o noua convocare la echipa naţională de handbal masculin a României. Interul formaţiei locale CSU Suceava se află pe lista selecţionerului Xavier Pascual pentru stagiul de pregătire pe care România îl are programat în perioada 18-23 decembrie, la Barcelona (Spania).

Xavier Pascual a convocat pentru cantonamentul din Spania un lot de 21 de jucatori, format din Alexandru Bucătaru, Adrian Tenghea, Chike Onyejekwe, Nicuşor Negru, Vencel Csog, Robert Militaru, Ionuţ Ramba, Dan Racoţea, Gabriel Burlacu, Cristian Fenici, Ramon Şomlea, Mihai Bujor, Javier Humer, Alexandru Gurănescu, Marius Mocanu, Andras Szasz, Vlad Rotaru, Viorel Fotache, Valentin Ghionea, Roland Thalmaier şi Gabriel Bujor.

www.romanidecentenar.ro

Aceasta este cea de-a doua acţiune a naţionalei la care participă Gabi Burlacu, după ce, la sfârşitul lunii septembrie, a fost alături de colegul său de la echipa de club, Bogdan Baican, într-un stagiu cu „tricolorii” în Portugalia.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: