În urma alocării insuficiente din partea Guvernului

Toate economiile făcute de departamentele din CJ Suceava şi unităţile subordonate vor fi folosite pentru plata salariilor angajaţilor

Toate economiile făcute de departamentele din Consiliul Judeţean Suceava sau din subordinea acestuia vor fi folosite pentru a se asigura plata salariilor angajaţilor din aceste instituţii, în condiţiile în care, la rectificarea bugetară, Guvernul a alocat judeţului Suceava doar 1,8 milioane de lei, când doar pentru Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Suceava sunt necesare pentru funcţionare 8 milioane de lei.

Preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a spus, marţi, într-o conferinţă de presă, că, în şedinţa din 29 noiembrie, CJ Suceava va rectifica bugetul pentru a se asigura plata salariilor angajaţilor.

„Din toate economiile făcute cred că o să găsim soluţii, chiar dacă Guvernul ne-a dat destul de puţini bani, 1,8 milioane de lei. Din economiile din aparatul CJ Suceava nu vor fi probleme cu salariile pentru aparatul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava şi de la toate unităţile subordonate” a spus Flutur.

El a arătat că fondurile vor fi alocate prin aprobarea proiectului de rectificare a bugetului.

„Tragem linie acum. Din economiile la alte departamente, inclusiv la DGASPC Suceava, pe lângă 1,8 milioane pe care îi primim de la Guvern, toate aceste economii merg spre alocările necesare ca să închidem anul fără niciun fel de restanţă faţă de angajaţi” a spus Flutur.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI