La Bucovina Rock Castle

Trupa E.M.I.L. va concerta în locul formaţiei Travka

Trupa de punk rock E.M.I.L. va concerta în locul formaţiei Travka la cea de-a VII-a ediţie a Festivalului „Bucovina Rock Castle” care se va desfăşura, în intervalul 25-27 august a.c., în şanţul de apărare al Cetăţii de Scaun a Sucevei. În fiecare seară, concertele vor începe de la ora 20.

Potrivit organizatorilor, Travka nu va mai concerta la Bucovina Rock Castle din cauza unei probleme de sănătate a unuia dintre membrii trupei. Concertul era programat să aibă loc sâmbătă seara.

„Ne pare nespus de rău şi suntem alături de colegul nostru muzician ce trece prin momente dificile” au scris organizatorii pe pagina de Facebook.

Sursa citată a mai arătat că în locul celor de la Travka va concerta trupa E.M.I.L..

„Pentru cine a fost la BRC 2016, nu e nicio îndoială că E.M.I.L. fac un show ca la carte şi «energia» este elementul-cheie al tuturor concertelor lor. Le mulţumim că au fost de acord să ne ajute şi ştim că ne vom distra maxim cu ei şi cu voi!” au precizat organizatorii.

Biletul de intrare la Festivalul Bucovina Rock Castle va costa 20 de lei, iar abonamentul pe toată durata evenimentului, 30 de lei.

Organizatorii au pus în vânzare abonamente online, care pot fi procurate de pe Iabilet.ro.

La Festivalul „Bucovina Rock Castle”, organizat de Consiliul Judeţean Suceava, Centrul Cultural „Bucovina” şi Muzeul Bucovinei, vor evolua următoarele trupe:

25 august:

Toy Machines (Suceava), Relative (Cluj-Napoca), Basska (Bucureşti), Planets of Zeus (Grecia), Russkaja (Austria);

26 august:

Sky Swallows Challenger (Cluj-Napoca), Fluturi Pe Asfalt (Cluj-Napoca), E.M.I.L., Luna Amara (Cluj-Napoca), Twelve Foot Ninja (Australia);

27 august:

Unflicted (Bucureşti), White Walls (Constanţa), Altar (Cluj-Napoca), Kempes (Bucureşti), Anti-Flag (SUA).

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI