Pe raza comunei Crucea

Drumul Naţional DN 17 B intră, de luni, într-un proces de reabilitare şi modernizare

Drumul Naţional DN 17 B urmează să fie reabilitat pe o lungime de circa 10 kilometri pe raza comunei Crucea.

Primarul comunei Crucea, Dorin Rusu, a anunţat că, începând de luni, timp de circa o lună, drumul naţional 17 B pe tronsonul Crucea, staţia de carburanţi şi până la Chiril, tronson cu o lungime de 10 kilometri, intră într-un proces de reabilitare şi modernizare.

El menţionează că lucrările vor fi efectuate de Direcţia de Drumuri şi Poduri Iaşi a CNAIR.

Primarul a mulţumit pentru implicare prefectului Mirela Adomnicăi şi deputatului Cătălin Nechifor.

Prefectul de Suceava, Mirela Adomnicăi, a declarat în luna mai că lucrările la DN 17 B în zona Crucea vor fi continuate după acţiunea de plombare cu turnarea unui strat bituminos şi apoi covor asfaltic.

Ea a explicat atunci că în luna iulie se finaliza contractul multianual de întreţinere încheiat cu o firmă ce nu avea angajaţi suficienţi, utilaje sau experienţă şi care a fost selectată pe principiul ofertei preţului cel mai mic, iar această firmă a realizat lucrări de plombare.

Totodată, prefectul a spus că în zonă sunt necesare lucrări mai ample de modernizare şi că va face toate demersurile ca aceste lucrări să fie realizate.

Locuitori din comuna Crucea au organizat la începutul lunii mai un protest faţă de starea de degradare a drumului DN 17 B. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: