Şeful ARR Suceava, George Petrescu, va prelua funcţia de consilier local în locul lui Tiberius Brădăţan

Şeful ARR Suceava, social-democratul George Petrescu, urmează să preia funcţia de consilier local în CL Suceava în locul lui Tiberius Brădăţan, numit subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii.

Petrescu este următorul pe lista de supleanţi ai PSD Suceava pentru Consiliul Local Suceava şi va ocupa funcţia de consilier local după ce Tiberius Brădăţan – numit miercuri subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii – va renunţa la funcţia de ales local care este incompatibilă cu o funcţie de demnitate în Guvern.

Tiberius Brădăţan a fost numit, miercuri, prin decizie a premierului Mihai Tudose, subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii.

George Petrescu a fost numit la începutul lunii iulie la conducerea ARR Suceava.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: