Hard Enduro Bucovina

Sâmbătă şi duminică se va desfăşura, la Câmpulung Moldovenesc, etapa regională a Campionatul Regional de Hard Enduro al zonei nord-est.

Concursul Hard Enduro Bucovina este organizat de Moto-Clubul MasterBike Cluj, în parteneriat cu Asociaţia „Hai în Bucovina”.

După înscrieri, vizita medicală şi verificările tehnice programate pentru ziua de sâmbătă, de la ora 16 începe prologul concursului, rezultatele acestuia urmând să fie afişate chiar în aceeaşi seară. Concurenţii vor porni câte doi pe un anumit traseu, ce va cuprinde coborâri şi urcări dificile precum şi o traversare de zonă mlăştinoasă, câştigătorii urmând să ia startul în cursă şi a doua zi. Fără legătură cu traseul în doi, tot sâmbătă, primii zece piloţi de motoare vor concura câte patru, în următoarea tură intrând cei mai buni doi timpi din serie, până la stabilirea primilor trei clasaţi.

Întrecerea propriu-zisă va avea loc duminică, pe mai multe categorii, „hobby”, în care pot concura şi femeile; „expert” „profi”, „old boys”, fiecare pe trasee diferenţiate ca dificultate. Cel mai dificil traseu va însemna 60 km de cursă, cu urcări şi coborâri abrupte, pe poteci înguste de pădure, dar şi prin vadul unor pâraie şi printre bolovani.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: