Deputatul PNL Bogdan Gheorghiu

PNL îşi propune să recâştige Primăria Fălticeni, dar până atunci trebuie să avem o atitudine constructivă

Deputatul PNL de Suceava Bogdan Gheorghiu, responsabil din partea Organizaţiei Judeţene PNL Suceava pentru zona Fălticeni, a declarat în emisiunea Exclusiv 90 de minute de la Bucovina TV că PNL îşi propune recâştigarea funcţiei de primar al municipiului Fălticeni, pe care a deţinut-o două mandate, dar a menţionat că până la atingerea acestui deziderat liberalii vor să aibă o atitudine constructivă.

Intervenind telefonic în cadrul emisiunii în care invitat era primarul PSD al municipiului Fălticeni, Cătălin Coman, deputatul liberal Bogdan Gheorghiu a spus că liberalii vor să recâştige Primăria Fălticeni, pe care au condus-o în perioada 2004-2012. „O astfel de discuţie e prematură, dar dacă nu ne propunem acest obiectiv ar însemna că trebuie să dizolvăm organizaţia de Fălticeni şi domnul Coman nu ar mai avea de ce să se zbată prea tare pentru că nu ar avea concurenţă”, a spus Gheorghiu. „Până atunci trebuie să avem o atitudine constructivă în interesul zonei”, a mai spus deputatul liberal.

În context el şi-a exprimat bucuria că Guvernul a alocat bani pentru spitalul din Fălticeni, mai ales că primul său amendament ca parlamentar a fost alocarea de bani pentru finalizarea construcţiei spitalului.

„Eu cu asta mi-am început activitatea de parlamentar. Eu sunt sigur că faptul că am ţipat noi, din opoziţie, a avut un oarecare efect, dar mai mult a fost ceea ce au făcut cei din zona administrativă” a spus deputatul, arătând că era o bilă neagră pentru Guvernul PSD să nu finanţeze spitalul finalizat 95 la sută, mai ales că primarul este tot PSD.

„Mă bucur că lucrurile au intrat în normalitate pentru că iniţial nu s-a alocat aproape nimic pentru acest spital” a afirmat Gheorghiu.

Primarul Cătălin Coman a menţionat că dorinţa PNL de a recâştiga funcţia de primar în Fălticeni este normală, dar a apreciat faptul că deputatul PNL sprijină actuala administraţie locală PSD. „Îi mulţumesc în numele comunităţii pentru grija pe care a avut-o ca deputat de opoziţie” a spus Coman, care consideră că a contat foarte mult intervenţia lui Gheorghiu pentru alocarea de fonduri pentru spital. „Eu cred că a contat foarte mult. E foarte important că un deputat de opoziţie vrea să sprijine un primar care nu este din acelaşi partid. Lucrurile acestea se simt şi se văd şi cred că acel amendament a contat” a spus Cătălin Coman.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: