Mirosul provenit din canalizarea municipiului Suceava „îţi face nasul borcănaş”

Partidul Verde Suceava a sesizat Primăria Suceava să rezolve problema mirosurilor neplăcute provenite de la sistemul de canalizare al municipiului.

Liderul PV Suceava, Dan Acibotăriţă, a menţionat într-un comunicat că speră ca Primăria municipiului Suceava să rezolve în cel mai scurt timp problema mirosului neplăcut de la canalizarea oraşului. „Odată cu încălzirea vremii, aproape în tot municipiul, dar mai ales în fosta zonă industrială, apare un miros puternic de la canalizarea oraşului”, a arătat liderul PV Suceava.

El arată că acest sistem a fost modernizat, iar vechea reţea nu provoca un asemenea disconfort, dar cea nouă „îţi face nasul borcănaş”. „E drept că nu poţi înregistra video mirosul, să fie o probă, dar nu poţi lăsa un oraş întreg să sufere de pe urma unor constructori sau proiectanţi care habar nu au de meserie. Iar cine a supravegheat lucrările ar trebui să ne ofere o explicaţie”, a menţionat Acibotăriţă. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: