Între măsurile propuse de ATOP Suceava

Mai mulţi poliţişti în comunele sucevene

Autoritatea Teritorială de Ordine Publică (ATOP) Suceava, care s-­a întrunit în şedinţă la Fălticeni, a făcut mai multe propuneri pentru îmbunătăţirea activităţii poliţieneşti în judeţul Suceava.

Astfel, potrivit ATOP Suceava, vor trebui făcute demersurile necesare – în special în ceea ce priveşte legislaţia – pentru revenirea la posturile de poliţie, până la reorganizare, în sensul că şeful de post să fie prezent în localitate şi să nu fie folosit în misiuni de patrulare intercomunale.

ATOP Suceava a mai solicitat asigurarea de măsuri pentru reorganizare cu efective a patrulelor de poliţie din sudul judeţului, dar şi ca IPJ Suceava şi administraţia locală să aloce fonduri în vederea reamenajării şi refacerii unor posturi de poliţie, precum şi pentru asigurarea dotării logistice specifice corespunzătoare pentru realizarea unui climat optim de muncă şi primirea cetăţenilor la sediu în condiţiile în care de la IPJ Suceava au fost alocate fonduri pentru reamenajarea a cinci posturi de poliţie.

Totodată, ATOP Suceava recomandă să fie făcute demersuri către IGPR şi către IPJ Suceava pentru încadrarea posturilor bugetate vacante, în special în mai multe comune din judeţ, dar şi pentru luarea măsurilor necesare pentru încadrarea în cel mai scurt timp a personalului necesar la Poliţia Oraşului Dolhasca, deoarece lucrează un număr foarte mic de poliţişti faţă de cei 11 prevăzuţi în schemă. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: