Ion Lungu nuanţează:

Nu se desfiinţează Foresta

> Potrivit edilului-şef, a fost o expresie „mai dură” pentru a mobiliza oamenii să aducă bani > „Colecta a fost sabotată” a precizat primarul

 Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat, ieri, că nu se desfiinţează clubul de fotbal Foresta, arătând că a folosit o expresie mai dură săptămâna trecută pentru a mobiliza oamenii să aducă bani pentru ca acest club să-şi plătească datoriile la ANAF. Totodată, a subliniat că această colectă pe care a iniţiat-o a fost sabotată.

Lungu a spus că banii pentru Foresta rămân la buget, arătând că licitaţia este programată pentru astăzi şi că Foresta nu va participa. „Banii rămân acolo, îi aşteaptă pe cei de la Foresta” a precizat primarul, menţionând că fondurile sunt alocate pentru performanţă în fotbal.

„Eu, ca primar, poate m-am expus prea mult. Am luat şi acea iniţiativă care a fost sabotată. Asta e viaţa. Aşa e la noi” a declarat Lungu.

Întrebat cine a sabotat colecta, primarul a răspuns: „Cine sabotează de regulă? Politicienii”, fără să ofere alte amănunte.

Lungu a mai declarat că toată lumea vrea fotbal la Suceava, dar nimeni nu ajută cu nimic.

„Rămân alături de Foresta. Nu se desfiinţează Foresta, nu e echipa Primăriei. Era expresia puţin mai dură de la conferinţa de presă, să mobilizăm oamenii să aducă bani. Se pare că nu s-a întâmplat acest lucru. Vom relua licitaţia la Foresta şi, când vor îndeplini condiţiile, banii îi aşteaptă. Nu pot fi daţi în altă parte, pentru că sunt bani pentru performanţă în fotbal, cel puţin Liga a II-a” a declarat primarul.

El a spus că iniţiativa sa privind colecta a fost „legală şi morală” şi că, astfel, s­-ar fi achitat datoriile la Fisc.

Primarul a evitat să spună de ce clubul nu şi-a achitat taxele, arătând că nu este angajat la clubul Foresta şi că nu se implică acolo; dar a menţionat că în fotbal se cheltuie mulţi bani. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: