Gheorghe Flutur:

Nu vrem breaking news cu episoade triste pe şoselele judeţului

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a apreciat, ieri, în cadrul plenului CJ Suceava, că situaţia traficului rutier din judeţ trebuie să fie în atenţia Poliţiei Judeţene Suceava, care să adopte mai multe măsuri de prevenţie şi să aloce mai multe efective, ţinând cont că se deschide sezonul turistic.

În cadrul şedinţei CJ Suceava, mai mulţi consilieri judeţeni au arătat că există probleme în ceea ce priveşte traficul rutier din judeţ şi au apreciat că se impun măsuri poliţieneşti pe zone şi categorii de probleme, de la cele legate de circulaţia şoferilor în stare de ebrietate, a celor agresivi în trafic sau a celor care se urcă la volan deşi nu au permis.

Preşedintele CJ Suceava a cerut Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică Suceava să invite consilierii judeţeni la şedinţele acestei structuri, pentru a se discuta aplicat aceste probleme.

El a spus că trebuie însă pregătită începerea sezonului turistic, perioadă în care circulaţia în judeţ este mai intensă.

„Trebuie pregătită intrarea în dispozitiv în sezonul turistic” a spus Flutur, adăugând că, în prezent, la sfârşit de săptămână sau în zilele când sunt sărbători religioase, „nu poţi traversa strada din cauza fluxului de maşini”.

„Trebuie să prevenim, să vedem ce efective putem disloca, astfel încât să nu avem breaking­news cu episoade triste pe şosele sau alte cazuri” a spus preşedintele CJ Suceava. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: