După ce singurul candidat la concurs nu a trecut proba scrisă

Şefia DSP rămâne în continuare disponibilă

Funcţia vacantă de director executiv la Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Suceava nu a fost ocupată prin concurs, întrucât singurul candidat care a participat la proba scrisă nu a reuşit să întrunească punctajul minim de 70 puncte.

Reamintim că, iniţial, au fost depuse trei dosare de participare la concursul pentru ocuparea funcţiilor publice de conducere vacante de director executiv al direcţiilor de sănătate publică din 15 judeţe, printre care şi Suceava, şi municipiul Bucureşti, dar doi dintre candidaţii suceveni – Constantin Boliacu şi Nicoleta Popa Pînzari – nu s-au prezentat la proba scrisă, în cursă rămânând doar Niculai Todireasa.

Interimatul la şefia DSP Suceava este asigurat, din 2015, de ing. Andrei Ianovici, care ne-a declarat, ieri, că nu ştie ce se va întâmpla în continuare, el preluând atribuţiile de director executiv interimar pe durată nedeterminată.

Deşi cu puţin înainte de proba scrisă Andrei Ianovici a dat de înţeles că nu mai doreşte să ocupe funcţia de director executiv, ieri ne-a spus că „deocamdată las lucrurile aşa cum sunt, vom vedea ce decizie ia Ministerul Sănătăţii, iar noi o vom pune în practică”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: