Sorin Grindeanu

Proiectul Legii salarizării unitare trebuie să devină lege la finalul trimestrului doi

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, la Timişoara, că proiectul Legii salarizării unitare trebuie să devină lege la sfârşitul trimestrului doi.

„În programul de guvernare, Legea salarizării unitare – nu că nu ar fi foarte înaintată această lege – trebuie să devină lege la finalul trimestrului doi. Ne interesează foarte mult ca toată această perioadă de dezbateri, de întâlniri cu partenerii sociali – şi au avut loc aceste întâlniri cu sindicate, cu confederaţii ale sindicatelor, cu tot ceea ce înseamnă parteneri – să fie o perioadă de dezbateri astfel încât construcţia acestei piramide să fie una cât se poate de sănătoasă”, a răspuns premierul întrebărilor presei.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: