Ovidiu Milici (ALDE), după numirea noului subprefect (deşi se zvonea că el ar prelua funcţia):

Privesc cu optimism şi încredere nominalizarea doamnei Silvia Boliacu

Preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a ALDE, consilierul local Ovidiu Milici, a declarat că îl bucură numirea Silviei Boliacu în funcţia de subprefect al judeţului Suceava.

„Dna Silvia Boliacu este o femeie cu experienţă în administraţie. A demonstrat-­o în mai multe locuri în care şi-a desfăşurat activitatea şi consider că este timpul ca doamnele care au acumulat atâta experienţă în administraţie, şi mă refer aici în egală măsură la dna prefect Mirela Adomnicăi, să poată să ducă la îndeplinire promisiunile cu care alianţa PSD-­ALDE a venit în faţa alegătorilor; şi sunt sigur ne vom apropia de un mare grad de realizare a acestor promisiuni. Privesc cu optimism şi încredere, ca preşedinte al Organizaţiei Municipale ALDE Suceava, nominalizarea dnei Silvia Boliacu” a declarat Milici.

În ceea ce priveşte zvonurile că el ar fi fost unul dintre cei care ar fi trebuit să fie subprefect, Milici a spus că legislaţia actuală nu permite decât numirea unui funcţionar public în astfel de funcţii.

Întrebat dacă îşi doreşte funcţia în condiţiile în care Guvernul a anunţat că se va schimba legislaţia astfel încât prefectul sau subprefectul să fie demnitar public, el a răspuns că nu-şi doreşte funcţia. Milici a subliniat că nu şi-a dorit „foarte tare” una dintre aceste funcţii, că vrea să-şi ducă la capăt mandatul de consilier local şi că poate fi util ALDE.

Silvia Boliacu, apropiată ALDE, în condiţiile în care soţul ei a fost candidatul ALDE pentru funcţia de primar al municipiului Rădăuţi, a fost numită subprefect al judeţului în locul lui Ionuţ Creţuleac.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: