Ultimele fotografii ale prinţesei Diana vor fi expuse la Althorp

Ultimele fotografii oficiale ale Dianei de Welles, realizate de celebrul Mario Testino, vor fi expuse la Althorp (Marea Britanie), unde prinţesa şi-a petrecut copilăria şi unde este îngropată, pentru a comemora 20 de ani de la tragica sa moarte, a informat miercuri fratele său, contele Spencer, citat de EFE.

Fotografiile, care au fost publicate în iulie 1997 de revista Vanity Fair şi care oficial sunt expuse la Muzeul Mario Testino din Lima (Peru), vor putea fi admirate între 1 mai şi 8 octombrie 2017 la Althorp.

Fratele prinţesei organizează această expoziţie pentru a comemora două decenii de la tragicul accident în care şi-a pierdut viaţa prinţesa Diana, la 31 august 1997 la Paris.

„Un omagiu meritat” pentru o persoană „preţuită şi fabuloasă”, a spus Spencer, care a lăudat fotografiile lui Testino, considerând că „au captat esenţa Dianei într-un mod strălucit”.

În cele 15 instantanee care au devenit legendare  o putem vedea pe Diana de Welles relaxată şi zâmbitoare, imortalizată de obiectivul lui Testino care a considerat „un privilegiu” faptul de a o fotografia pe prinţesă.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI