La Campionatele Naţionale de atletism pentru juniori II

Daniel Claudiu Mihăescu, campion naţional în proba de 1.500 metri

Municipiul Bacău a găzduit, la sfârşitul săptămânii trecute, finalele Campionatelor naţionale de atletism pentru juniori II, acolo unde au fost prezenţi cei mai buni sportivi din România la această categorie de vârstă. Dintre sportivii suceveni, cea mai bună clasare a obţinut-o Daniel Claudiu Mihăescu, de la CSM Dorna Vatra Dornei. Atletul pregătit de antrenorul Cristian Prâsneac a reuşit să-şi depăşească toţi adversarii în proba de 1.500 m, devenind astfel campion naţional cu un timp de 4:09.26. Şi cursa feminină de 1.500 m a avut printre protagoniste o suceveancă, este vorba de Angela Veronica Olenici, de la LPS Suceava. Sportiva antrenată de profesorul Toader Flămând a trecut linia de sosire a doua, cu timpul de 4:36.93, intrând astfel în posesia medaliei de argint. Aceeaşi Olenici a fost foarte aproape să urce pe podium şi în cursa de 3.000 m, pe care a încheiat-o a patra.

LPS Suceava a mai punctat la Naţionalele de juniori II prin Corina Murariu, locul 4 la 800 m, Matei Ionescu, locul 6 la 60 m, Florin Pitic, locul 7 la 800 m şi locul 9 la 400 m, Sebastian Daniel Moldovan, locul 10 la 400 m, şi prin ştafeta de 4×400 m, care a încheiat cursa pe poziţia a şasea.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: