A III-a ediţie a concursului de schi „Dorna Alpin Open”

Concursurile de schi şi celelalte evenimente fac parte din elementele care dau greutate Serbărilor Zăpezii la Vatra Dornei.

În perioada 3-11 februarie, pe pârtiile Veveriţa şi Parc, s-a derulat concursul de schi alpin „Dorna Alpin Open”, ediţia a III-a. Evenimentul sportiv din staţiunea suceveană a fost organizat de SAS Adventure, Primăria Vatra Dornei şi Serviciul Salvamont, categoriile de vârstă la copii (clasamente separate la fete şi la băieţi) fiind slalom şi slalom uriaş: 5-10 ani (10 porţi), 10-14 ani (20 porţi), 14-18 ani (30 porţi). La open (slalom, slalom uriaş, slalom superuriaş), au schiat competitori la feminin şi masculin, cu vârste între 18 şi +50 ani, având de parcurs trasee cu 30-50 porţi.

Dacă în urmă cu o săptămână competiţia a fost suspendată după primul concurs, de data aceasta condiţiile oferite pentru schiori au fost dintre cele mai bune. Câştigătorii la toate categoriile au fost premiaţi sâmbătă seara pe scena Dorna Winterfest, premiile oferite de sponsori, diplomele şi medaliile fiind oferite de primarul Ilie Boncheş şi viceprimarul Marius Rîpan. În clasamentul general, realizat prin însumarea timpilor de la slalom simplu, slalom uriaş şi slalom superuriaş, după trei zile de competiţie şi trei probe, pe podium au urcat schiorii Cătălin Odochian, Sorin Pandele şi Ilie Groza, cel care a primit premiul în valoare de 2.000 lei şi trofeul Dorna Alpin Open.

SAS Adventure l-a premiat pe primarul Ilie Boncheş pentru efortul depus în desfăşurarea în bune condiţii a acestui eveniment sportiv şi pe şeful Serviciului Salvamont, Petrică Ariciuc, pentru modul în care a pregătit pârtia Veveriţa pentru această competiţie şi pentru schiorii care vizitează staţiunea.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: