Jucătorii Forestei Suceava, oficial în vacanţă

Meciul dintre UTA şi Foresta a tras cortina peste sezonul de toamnă al Ligii secunde. Semeghin, Bălan şi compania au fost prezenţi la stadion pentru o şedinţă de refacere, iar apoi au participat la o masă festivă organizată de conducerea clubului, ei fiind oficial în vacanţă. Fotbaliştii vor avea liber până pe 11 ianuarie, când vor trebuie să revină la stadionul „Areni”, pentru reunirea lotului.

„A fost un tur de campionat cu destule realizări, dar şi cu meciuri mai puţin reuşite. A fost un program intens, cu multe jocuri într-un de timp relativ scurt, aşa că această pauză competiţională este binevenită pentru noi, în condiţiile în care lotul avut la dispoziţie a fost unul redus numeric. Zilele acestea voi avea o întâlnire şi cu conducerea clubului, pentru a pune la punct planul de bătaie pentru anul viitor. E clar că avem nevoie de o consolidare a lotului, am o listă cu jucătorii pe care îi doresc, important este să putem să-i aducem la Suceava”, a declarat antrenorul principal al Forestei, Cristi Popovici.

Tehnicianul sucevenilor îşi doreşte ca-n iarnă conducerea clubului să aducă trei jucători în primul 11, pentru a consolida şi completa echipa.

„În funcţie de bugetul pe care preconizăm că-l vom avea, împreună cu conducerea vedem ce jucători vom putea să aducem în această iarnă. Ne-am dori jucători foarte valoroşi, dar aceştia, chiar şi la Liga a II-a, îşi doresc salarii foarte mari, dar vom vedea ce vom putea să aducem. Personal eu îmi doresc să aducem trei jucători care să fie titulari, peste ce avem acum, astfel încât să formăm o echipă destul de puternică, iar în vară să mai vină alţi trei-patru, şi astfel să ne permitem un obiectiv mult mai îndrăzneţ. Putem să dăm şi mai mult credit tinerilor, dar în acest caz nu mai putem să avem pretenţii în a ataca într-un viitor apropiat o eventuală promovare”, a declarat antrenorul Cristi Popovici.

Preşedintele Forestei Suceava, Dorin Goian, a recunoscut că în acest an i-a fost foarte greu să agaţe ghetele-n cui şi să treacă la o altă etapă, cea de conducător al echipei locale, pentru care a jucat mulţi ani.

„A fost o perioadă dificilă pentru mine, deoarece mi-a fost foarte greu să mă las de fotbal şi simt din ce în ce mai mult lipsa jocului şi mi-e dor să intru în teren. Cu această nouă etapă am luat contact cu foarte multe lucruri noi pe care nu le ştiam şi trebuie să le învăţ, dar uşor-uşor trebuie să ajutăm cât mai mult această echipă pentru a avea rezultate cât mai bune pe viitor. Vreau să le urez jucătorilor, tuturor din club sărbători fericite şi să ne vedem sănătoşi la anul. Mulţumesc domnului primar şi Consiliului Local Suceava, dar şi tuturor sponsorilor şi suporterilor pentru sprijinul acordat şi sperăm să continue să ajute echipa, pentru că Suceava trebuie să aibă o echipă cel puţin de Liga a II-a”, a încheiat Dorin Goian.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: