La cea de-a X-a ediţie a Cupei „Moş Crăciun”

Vor fi prezenţi peste 1.000 de copii

Suceava va găzdui, în perioada 16-18 decembrie, cea de a X-a ediţie a Cupei „Moş Crăciun” la fotbal pentru copii. Organizată de Clubul local ACS „Juniorul”, în parteneriat cu Asociaţia Judeţeană de Fotbal şi Federaţia Română de Fotbal, competiţia din acest an va reuni la start un număr record de participante, 74 de formaţii urmând să se înfrunte la şase categorii de vârstă: 2005, 2006, 2007, 2008, 2009 şi 2010. Cupa „Moş Crăciun” se va desfăşura în trei locaţii diferite, balonul de la USV, terenul complexului Zamca şi sala LPS.

„Iată că au trecut zece ani de la prima ediţie şi Cupa «Moş Crăciun» a ajuns un turneu de tradiţie în România. În acest an, aşteptăm peste 1.000 de copii, iar din acest punct de vedere este un record. Chiar am fost nevoiţi să refuzăm unele cluburi pentru că nu mai avem locuri. Vor fi peste 160 de meciuri în trei zile”, a precizat promotorul competiţiei, Ciprian Anton.

La ediţia a X-a a Cupei „Moş Crăciun” vor participa şi opt cluburi din Republica Moldova, este vorba de Petrocub Chişinău, Dacia Chişinău, FC Ialoveni, FC Buiucani, FC Chişinău, CSŞ Străşeni, Codru Lozova şi Sportul Chişinău. Judeţul nostru va fi reprezentat în competiţie tot de opt cluburi: Juniorul Suceava, Foresta Fălticeni, Junior Câmpulung, Dorna Vatra Dornei, LPS Suceava, Omnia Suceava, Luceafărul Bucovina şi ACS Cenizia Rădăuţi.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI