Doliu în fotbalul sucevean

Uriaşul blând, portarul Eugen Petcu, a trecut la cele veşnice

Una dintre cele mai frumoase perioade din istoria fotbalului sucevean este cea romantică, cea care nu punea preţ prea mare pe bani şi care juca cu sufletul. De atunci, cei mai cărunţi la tâmple au în imagine o echipă care avea doi portari de legendă: Andrei Sidac şi Eugen Petcu.

Din păcate, cel de-al doilea a murit şi l-a lăsat singur pe primul. Eugen Petcu a fost un om de caracter, „uriaşul blând” cum era el în memoria iubitorilor de fotbal din Suceava. L-am cunoscut personal şi l-am apreciat foarte mult, îmi aduc aminte când îmi punea una din mâinile sale pe cap atunci când eram mic, nu mi se mai vedea nici faţa.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI