Atacatorii şefului de post din Horodnic de Jos au fost trimişi în judecată

> Capul răutăţilor va răspunde acuzaţiilor din spatele gratiilor > Fiii acestuia se vor prezenta în faţa judecătorilor sub control judiciar

 Agresorii şefului Postului de Poliţie din Horodnic de Jos vor da cu subsemnatul în faţa judecătorilor, unul de după gratii, iar ceilalţi trei sub măsura controlului judiciar. Asta au stabilit procurorii pe parcursul zilei de duminică, acuzându-i pe inculpaţi de ultraj şi violare de domiciliu. Reamintim că, la finele săptămânii trecute, un bărbat în vârstă de 49 de ani, cu domiciliul în comună, s-a gândit să-şi rezolve nemulţumirile cu oamenii legii atacându-l pe şeful poliţiştilor din localitate chiar în locuinţa acestuia. Potrivit rechizitoriului întocmit în speţă, „sâmbătă, în jurul orei 20.40, pe fondul resentimentelor faţă de şeful Postului de Poliţie Horodnic de Jos, judeţul Suceava, pe care îl considera responsabil de soluţionarea nefavorabilă a unui dosar penal în care a avut calitatea de persoană vătămată, s-a deplasat, împreună cu fiii săi, dintre care doi minori, la locuinţa de serviciu a agentului-şef, pentru a-i cere socoteală, împrejurare în care a intrat fără drept în curte, iar apoi în holul apartamentului, unde l-a lovit pe lucrătorul de poliţie cu pumnul în zona feţei, cauzându-i leziuni traumatice vindecabile în 5-7 zile de îngrijiri medicale”.

Pentru că şi-au susţinut părintele, vor răspunde şi ei

Alături de tată, în faţa completului de judecată se vor prezenta şi fiii bărbatului, un adolescent de 17 ani, un băiat ajuns la vârsta majoratului şi mezinul în vârstă de 14 ani. Toţi trei şi-au susţinut tatăl în „activitatea infracţională”, la iniţiativa părintelui. Bărbatul a fost prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă, magistraţii Judecătoriei Rădăuţi admiţând cererea procurorilor şi dispunând emiterea unui mandat de arestare pe numele inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile, iar faţă de copiii acestuia s-a dispus luarea măsurii controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI