Cutremur puternic în centrul Italiei

Zeci de răniţi după seismul de 6,5 grade

> Circulaţia metroului şi centrul istoric din Roma, închise

 Zeci de persoane au fost rănite în urma cutremurului de 6,5 grade produs ieri dimineaţă în centrul Italiei, anunţă surse citate de ziarul La Repubblica. Ambasada României la Roma a întreprins demersuri pe lângă autorităţile locale pentru a obţine informaţii cu privire la urmările cutremurului din centrul Italiei şi la existenţa unor cetăţeni români afectaţi de acesta, până acum nefiind înregistrată nicio solicitare de asistenţă consulară.

Circulaţia metroului din Roma a fost suspendată pe unele tronsoane, iar centrul istoric al oraşului este închis pentru verificări în urma cutremurului de 6,5 grade produs în centrul Italiei, numeroase clădiri din capitală, inclusiv Bazilica San Paolo, suferind daune structurale.

Verificări sunt şi la Colosseum şi în întreaga zonă arheologică din centrul capitalei Italiei. Cutremurul a generat scene de panică în Roma, fiind simţit inclusiv în zonele litoralului, în Ostia / Fiumicino.

 

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI