Într-o vizită la USV

Elevi de la CN „Petru Rareş” s-au familiarizat cu atmosfera universitară

Un grup numeros de elevi de clasele VIII-XI, de la CN „Petru Rareş”, însoţiţi de directorul adjunct Anca Greculeac, s-a aflat recent în vizită la Universitatea Suceava, unde „s-au integrat în atmosfera universitară” au precizat reprezentanţii USV.

Timp de o jumătate de zi, elevii au dialogat cu studenţi de la Facultatea de Inginerie Electrică şi Ştiinţa Calculatoarelor şi Facultatea de Inginerie Alimentară, au discutat cu cadre didactice şi au participat la două prelegeri interactive. De asemenea, au fost vizitate trei dintre laboratoarele de top ale USV, unde elevii au putut să îi vadă la lucru pe o parte dintre cercetătorii USV, alături de studenţi, masteranzi sau doctoranzi. Pe parcursul vizitei, elevii au pus întrebări legate de „cercetarea universitară, de roboţi, de realitatea virtuală şi cea augmentată sau de calitatea alimentelor pe care le consumăm în fiecare zi, iar la final şi-au exprimat intenţia de a reveni, pentru a participa la cursuri şi seminarii alături de studenţii facultăţilor din USV.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI