Pentru weekend, de la ANM

Vânt şi ninsoare în zona de munte

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o informare meteorologică de intensificări ale vântului şi ninsori la munte, valabilă din această dimineaţă de la ora 10. Informarea este valabilă până luni, la ora 23.

La munte vântul se va intensifica treptat. Astăzi, mâine şi luni, mai ales în zona Carpaţilor Meridionali şi Orientali, vor fi intervale de timp în care va ninge şi vântul va avea intensificări cu viteze la rafală de peste 60-80 km/h, viscolind şi spulberând ninsoarea.

Notă: Intensificări temporare ale vântului vor fi şi în restul teritoriului, unde rafalele vor atinge 50-60 km/h, iar duminică şi luni (30 şi 31 octombrie), îndeosebi în Maramureş, Transilvania şi Moldova, trecător se vor semnala precipitaţii mixte. (A.T.)

 

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI