„Suvenir” din Bucovina, pentru un şofer polonez depistat la Rădăuţi conducând beat

Poliţia municipiului Rădăuţi a fost sesizată luni seară, de un localnic de 73 de ani, că un autotractor cu semiremorcă i-a acroşat autoturismul staţionat, iar conducătorul auto vinovat este beat.

Poliţiştii au confirmat evenimentul, precum şi starea de beţie a şoferului autotractorului, un bărbat de 52 de ani, cetăţean polonez, care avea, potrivit rezultatului etilotestului, 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe la ora 18, acesta conducea în această stare camionul cu remorcă pe strada Cuza Vodă din municipiul Rădăuţi. Ajungând la intersecţia cu strada Ştefan cel Mare, a efectuat necorespunzător un viraj şi a acroşat cu partea din spate a semiremorcii maşina staţionată a bărbatului de 73 de ani.

„Suvenir” din Bucovina, polonezul va duce acasă şi vestea unui dosar penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI