Ioan Bălan, „locomotiva” PNL Suceava în alegerile din 11 decembrie:

Trebuie să avem un guvern de dreapta condus de Dacian Cioloş

> „Vom închide un cerc ce ne va da posibilitatea să avem finanţări cum am avut în 2008 – 2012. Din perioada aceea s-a mai trăit un mandat” a spus deputatul

 Deputatul PNL Ioan Bălan, care deschide la alegerile parlamentare din 11 decembrie lista PNL pentru Camera Deputaţilor, a fost supranumit, marţi, de preşedintele organizaţiei, Gheorghe Flutur, „locomotiva noastră în aceste alegeri” şi este cel pe care se bazează candidaţii liberali în cursa pentru a câştiga alegerile din acest an.

Bălan a spus că şi-a amintit cum la alegerile locale parlamentarii au susţinut candidaţii la CJ Suceava şi la primării, iar acum constată că situaţia s­-a inversat.

El a declarat că rolul parlamentarilor este să strângă în echipă cât mai mulţi parlamentari PNL în judeţul Suceava, pentru a reuşi să constituie guvernul.

„În primul rând să oferim stabilitate, majoritate în Parlamentul României pentru a genera un guvern de dreapta condus de Dacian Cioloş” a spus Bălan, care a precizat că, luni, PNL l­-a desemnat drept candidat al partidului pentru funcţia de prim-ministru pe Dacian Cioloş.

„Legătura pe care o are Dacian Cioloş la Suceava, cu sucevenii, şi nu spun cu cei din PNL în mod special, e o legătură strânsă” a declarat Bălan.

El a rugat sucevenii ca pe 11 decembrie să vină în număr mare la vot, pentru că astfel vor da posibilitatea ca un număr cât mai mare de parlamentari PNL suceveni să-­i reprezinte.

Bălan a menţionat că PNL Suceava este mai avantajat pentru că Gheorghe Flutur a arătat ceea ce înseamnă buna guvernare de dreapta şi a subliniat că nu a prea văzut din 2012 încoace atâta activitate administrativă câtă este de când Flutur a preluat din nou conducerea CJ Suceava.

Cu Flutur la CJ Suceava, cu majoritate parlamentară şi guvern condus de Cioloş va fi o echipă de dreapta, a spus el. „Vom închide un cerc ce ne va da posibilitatea să avem finanţări cum am avut în 2008 – 2012. Din perioada aceea s­-a mai trăit un mandat” a spus Bălan, care a arătat că multe din proiectele scrise de Flutur au fost finalizate în mandatul PSD.

Pe lista PNL la Camera Deputaţilor, pe lângă Ioan Bălan, mai sunt înscrişi, pe locuri considerate eligibile, primarul de Iacobeni Angelica Fădor, realizatorul TV Bogdan Gheorghiu, omul de afaceri Dumitru Mihalescul, deputatul Radu Surugiu şi consilierul local Ovidiu Doroftei.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI