Fotbal, Cupa României

Cu lucşii de la instalaţia de nocturnă, sucevenii speră să-i „luxeze” pe stelişti

A mai rămas doar o zi până la unul dintre cele mai importante momente pentru iubitorii de sport din Suceava, disputa din şaisprezecimile Cupei României de fotbal dintre Foresta Suceava şi Steaua. Conducerea actuală a grupării sucevene a făcut toate eforturile pentru a putea organiza un astfel de meci pe stadionul „Areni”. Acesta a fost susţinut de Primăria şi Consiliul Local Suceava şi se doreşte a fi unul de pomină.

stadion-areni-fotbal-nocturna„Şi în acest moment se lucrează pentru a putea organiza un meci de nivelul celui cu Steaua. Orice am spune, gruparea patronată de Gigi Becali este cea mai iubită şi puternică din România.

Nu am discutat cu patronul clubului stelist şi nici cu MM Stoica, pentru că a fost o adevărată «nebunie» pe aici, dar îi aşteptăm cu braţele deschise” a declarat preşedintele grupării sucevene, Dorin Goian.

„Nu trebuie o motivaţie specială pentru jucătorii noştri înainte de acest meci. Şi eu dacă aveam viză de joc aş fi intrat pe teren. Avem şansa a doua, clar, la disputa cu Steaua, dar sper să ne ridicăm la nivelul lor.

La această dispută putem folosi doar un singur jucător sub 21 de ani şi, probabil, ne vom prevala de acest lucru. Nu va fi uşor pentru jucătorii noştri care, o parte, nu au evoluat încă în nocturnă, dar ne vom pregăti pentru orice situaţie, inclusiv penaltiuri.

Pentru Suceava ar fi extraordinar să producem surpriza, dar în Cupa României se poate întâmpla orice” a spus antrenorul echipei Foresta Suceava, Cristi Popovici.

„Trebuie să spun că intrarea la partida dintre Foresta Suceava şi Steaua de joi, 27 octombrie, se va face începând cu ora 19, cu două ore şi jumătate înainte de începutul oficial. După întâlnirea cu partenerii noştri din Jandarmerie şi Poliţia Locală s-a convenit că nimeni nu va putea intra la meci cu umbrelă, indiferent de starea vremii.

Ne cerem scuze faţă de cei care nu au reuşit să-şi cumpere bilet, mai ales că toţi cei care au fost la coadă au achiziţionat câte patru bilete.

Sper ca suporterii suceveni şi galeria noastră să se comporte decent pentru că amenzile sunt drastice” a conchis preşedintele Consiliului de Administraţie al Foresta Suceava, Andrei Ciutac.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI