Protestele în Sănătate încep astăzi cu purtarea unei banderole albastre şi vor culmina cu o grevă generală pe 31 octombrie

Federaţia Sindicală Hipocrat din România declanşează, astăzi, seria de proteste, prima etapă constând în purtarea unei banderole albastre timp de cinci zile, urmată de pichetarea şi întreruperea temporară a activităţii în următoarea săptămână, culminând cu declanşarea grevei generale pe data de 31 octombrie, anunţă sindicaliştii.

Potrivit unui comunicat al Federaţiei, remis ieri AGERPRES, calendarul protestelor este următorul: purtarea banderolei albastre în perioada 10 — 14 octombrie, acţiuni de pichetare şi întreruperea temporară a activităţii în intervalul 17 — 21 octombrie 2016 şi declanşarea grevei generale pe data de 31 octombrie 2016.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI