Sâmbătă, la Vatra Dornei

Campionatul naţional de alergare montană

Sâmbătă, 13 august, la Vatra Dornei se va desfăşura a treia ediţie a Campionatului naţional de alergare montană, competiţie organizată de Primăria municipiului Vatra Dornei şi Federaţia Română de Atletism.

La concurs vor participa în jur de 200 atleţi de la majoritatea cluburilor sportive din ţară. De la Clubul Sportiv Municipal „Dorna” vor participa nouă sportivi, cap de afiş fiind la categoria juniori atletul Gabriel Bularda, campion balcanic şi naţional.

Pentru că data de 13 august a fost declarată zi de doliu naţional, steagurile vor fi coborâte în bernă şi toţi concurenţii vor purta banderole negre pe braţ.

Startul se va da la ora 10.30, cu plecare din parcarea telefericului şi sosirea la capătul telefericului. Acest concurs este şi criteriu de selecţie pentru Campionatul Mondial de alergare montană de la Sarapeva-Banya Bulgaria care se va desfăşura pe 11 septembrie.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: