Warren Beatty va fi omagiat de „Museum of Moving Image” din New York

Warren BeattyCelebrul actor, regizor şi producător Warren Beatty va fi omagiat la 2 noiembrie în cadrul Muzeului Filmului din New York („Museum of Moving Image”), au anunţat copreşedinţii muzeului, Michael Barker şi Ivan Lustig, scrie The Hollywood Reporter. „Warren Beatty a ajutat la inventarea noului Hollywood cu sensibilitatea proaspătă şi modernă pe care o pune în munca sa, atât în faţa, cât şi în spatele camerei de filmat. El face filme care sunt îndrăzneţe, provocatoare şi amuzante. A avut un succes uimitor şi îndelungat ca actor, regizor, producător şi scenarist”, a spus Michael Barker despre Warren Beatty.

În cadrul serii festive va avea loc o ceremonie de prezentare a distincţiei şi vor fi rulate câteva videoclipuri cu secvenţe din cariera lui Beatty, 79 de ani.

Câştigător al Oscarului pentru cel mai bun regizor în 1981 cu producţia „Reds”, Warren Beatty se pregăteşte, tot în noiembrie, şi de lansarea unui nou film. El s-a ocupat de regia, scenariul şi producţia filmului „Rules Don’t Apply”, în distribuţia căruia îi mai regăsim pe Lilly Collins şi Alden Ehrenreich. Filmul va avea premiera la 23 noiembrie.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI