După o urmărire ca-n filme, pe un drum forestier din zona Putna

8.370 pachete ţigări de contrabandă descoperite într-o maşină abandonată

S.P.F. Vicovu de Sus şi S.T.P.F. Suceava au avut din nou parte de acţiune într-o cursă pentru prinderea unui contrabandist de ţigări.

Miercuri seară, pe întuneric, în jurul orei 22, poliţiştii au identificat în trafic, pe raza localităţii Putna, un Mitsubishi Shogun, cu numere de Anglia, ce a devenit imediat suspect că ar fi folosit la transportul ţigărilor de contrabandă.

Au făcut atunci semnalele regulamentare de oprire, dar şoferul maşinii a trecut „săgeată” pe lângă echipajul poliţiştilor de frontieră. Aceştia au pornit atunci în urmărirea maşinii cu luminile şi sirenele activate, dar fugarul s-a făcut din nou că nu aude şi nu vede nici aceste semnalele şi a băgat viteză mai departe. La un moment dat a virat pe un drum forestier, a oprit, a abandonat autoturismul şi a dispărut în întunericul pădurii.

tigariPoliţiştii au luat autoturismul la verificat şi au văzut că era încărcat doldora cu ţigări. La sediul SPF Vicovu de Sus au numărat 8.370 pachete ţigări, marca Ashima, de provenienţă ucraineană.

Marfa în valoare de aproape 84.000 lei a fot reţinută pentru confiscare, iar autoturismul, şi acesta valorând 6750 lei, a fost indisponibilizat la sediul poliţiei.

„Lucrătorii noştri fac în continuare cercetări în vederea identificării persoanelor implicate în activitatea infracţională” a comunicat comisar-şef Ilie Poroch Seriţan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Suceava.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI